Vacature Werkvoorbereider

Oog voor detail

Zoek jij groeimogelijkheden in je rol als werkvoorbereider? 

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

Herken jij je hierin?

Je hebt ervaring opgedaan in jouw rol als werkvoorbereider en je stempel gedrukt op verschillende bouwprojecten. Je bent thuis in Revit en Autocad en volgt de huidige wet- en regelgeving op de voet. Je hebt veel plezier in je huidige werk maar je wilt groeien in jouw vakgebied om in de toekomst een groter verschil te maken.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

Zelfs voor de meest complexe en uitdagende bouwprojecten creëer jij een helder overzicht dankzij je slimme en nuchtere aanpak. Jouw duidelijke manier van plannen en communiceren zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je werkt nauw samen met projectleiders en uitvoerders om onze diverse bouwprojecten volgens planning te laten verlopen. 

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten op het gebied van duurzaamheid, planning en kwaliteit en horen graag hoe jij jezelf als werkvoorbereider bij De Jong Ursem wilt doorontwikkelen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.