Goede bedrijfsverzamelgebouwen bieden ondernemingen toegankelijke ruimtes op goed bereikbare locaties waarbij de verschillende units samen een verzorgd en representatief geheel vormen. Door deze units met het oog op de toekomst op een nuchtere manier te bouwen is duurzaamheid verzekerd.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen gaat naast de milieubelasting ook over levensduur. Twee variabelen die je slim en nuchter moet benaderen om bouwprojecten te realiseren die niet alleen nu, maar ook op langere termijn het verschil maken.

Ervaring

Vanaf de oprichting heeft De Jong Ursem diverse bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd; deze gebouwen bestaan uit enkele tot vele tientallen bedrijfsunits. Met onze kennis en ervaring zorgen we op basis van ons efficiënte bouwproces voor een optimale bouwsnelheid.

Samenwerking

Wij stellen ons op als partner van ontwikkelaars en hebben werkwijzen ontwikkeld die hen in elke fase van de samenwerking zoveel mogelijk ontlasten.
We kijken ernaar uit om een volgende ontwikkeling te realiseren waar de ontwikkelaar, de te vestigen bedrijven en wij met trots onze namen aan verbinden.