Slim en nuchter bouwen staat niet voor niets onder ons logo. De Jong Ursem benadert sinds 1973 ieder bouwproject op deze manier. Een benadering die begint met het vaststellen van het doel van het bouwproject en de wensen van de klant.

Of je nu eigenaar, investeerder, hoofdaannemer of ontwikkelaar bent; jouw bouwproject moet duurzaam én efficiënt gerealiseerd worden. Daar heb je bouwers voor nodig die weten hoe je volgens de huidige wet- en regelgeving een gebouw neerzet.

Slim en nuchter bouwen in de praktijk

Of het nu gaat om het bouwen van een bedrijfsgebouw, een bedrijfsverzamelgebouw, een appartementengebouw of het realiseren van betonwerk; vóór de bouw beginnen we met het nauwkeurig afstemmen van de behoeftes van de opdrachtgever en het bespreken van het uiteindelijke doel van het te bouwen object. Tijdens de bouw werken wij met een zorgvuldig opgestelde planning die ons in staat stelt de voortgang van het project te coördineren en te bewaken.

Samen het verschil maken

Dankzij deze werkwijze kunnen onze gedreven vakmensen tijdens de bouw snel reageren op externe factoren die de planning dreigen te beïnvloeden. Zo zorgen we ervoor dat het bouwproces optimaal verloopt. De Jong Ursem heeft gespecialiseerde bouwteams die weten hoe ze met hun kennis en ervaring het verschil kunnen maken.

Van start tot oplevering

Om ervoor te zorgen dat de bouw naar wens wordt opgeleverd is het belangrijk om voor, tijdens en na het bouwproces duidelijk te communiceren. Een bouwproject is voor ons pas klaar als de opdrachtgever met vertrouwen de oplevering tekent. Door deze manier van werken vertrouwen wij erop dat u bij een volgend bouwproject weer kiest voor De Jong Ursem.

Slim en nuchter vooruitkijken

Nieuwe ontwikkelingen in de bouw volgen we met veel belangstelling op de voet. Door onze kennis en ervaring in combinatie met onze nuchtere mentaliteit zijn wij in staat te beoordelen wanneer zulke ontwikkelingen slim toegepast kunnen worden.

Onze visie

De vraag naar slimme bouwbedrijven zal toenemen door het alsmaar afnemend aantal beschikbare vakmensen. Deze bedrijven – die gebruik maken van beschikbare technologieën en innovaties – zullen in staat moeten zijn om de verregaande specialisaties te verbinden en te coördineren.

Onze missie

De Jong Ursem realiseert bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier om de kwaliteit en efficiënte uitvoering van deze projecten te verhogen. Door deze aanpak zijn wij een interessante partij voor onze opdrachtgevers en blijven wij tevens een aantrekkelijke werkgever of partner voor de gedreven vakmensen van Noordwest Nederland.

Samenwerken

Door deze kijk op de toekomst is De Jong Ursem de ideale plek voor gedreven bouwers uit de regio die zichzelf verder willen ontwikkelen. We nemen niet alleen vakmensen aan maar leiden ze ook graag op.

Werken bij de Jong Ursem

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

>> Werken bij de Jong Ursem

Bouwen op ervaring

Bouwbedrijf De Jong Ursem stond sinds de oprichting in 1973 vooral bekend als bouwer van stallen. De te realiseren stallen werden steeds groter en onder deze stallen werden er ook steeds grotere betonnen kelders gebouwd. Regelmatig liet een opdrachtgever van zo’n bouwproject tevens een woning bouwen.

Allround bouwbedrijf

Door het realiseren van diverse bedrijfspanden, villa’s, woningen en appartementencomplexen groeide De Jong Ursem vervolgens stap voor stap uit tot een allround bouwbedrijf.

Betonspecialist

De Jong Ursem wist onder het maaiveld de uiteenlopende mogelijkheden van beton te benutten. Dit bleef niet onopgemerkt door collega bouwbedrijven; zij schakelden De Jong Ursem in voor het realiseren van o.a. funderingen, vloeren, laadkuilen, kelders, zwembaden en parkeergarages.

Verantwoord bouwen

Verantwoord bouwen begint bij het naleven van wet- en regelgeving. De Jong Ursem is VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland.

Lidmaatschappen

Logo-Bouwend-Nederland-beeldmerk
Logo-Bouwgarant

Uw project slim en nuchter realiseren?