Slim en nuchter bouwen

De Jong Ursem bestaat uit een groep gedreven vakmensen die het verschil maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te bouwen. Door onze kennis en ervaring in combinatie met onze nuchtere mentaliteit schakelen diverse opdrachtgevers ons in als bouwpartner; van projectontwikkelaars en ondernemers tot particulieren. 

Slim en nuchter bouwen in de praktijk

Slim en nuchter bouwen staat niet voor niets onder ons logo. De Jong Ursem benadert sinds 1973 ieder bouwproject op deze manier. Een benadering die begint met het vaststellen van het doel van het bouwproject en de wensen van de klant.

Of je nu eigenaar, investeerder, hoofdaannemer of ontwikkelaar bent; jouw bouwproject moet duurzaam én efficiënt gerealiseerd worden. Daar heb je bouwers voor nodig die weten hoe je volgens de huidige wet- en regelgeving een gebouw neerzet.

Lees meer over onze werkwijze >>

Slim en nuchter vooruitkijken

Nieuwe ontwikkelingen in de bouw volgen we met veel belangstelling op de voet. Door onze kennis en ervaring in combinatie met onze nuchtere mentaliteit zijn wij in staat te beoordelen wanneer zulke ontwikkelingen slim toegepast kunnen worden. 

Onze visie

De vraag naar slimme bouwbedrijven zal toenemen door het alsmaar afnemend aantal beschikbare vakmensen. Deze bedrijven – die gebruik maken van beschikbare technologieën en innovaties – zullen in staat moeten zijn om de verregaande specialisaties te verbinden en te coördineren.

Onze missie

De Jong Ursem realiseert bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier om de kwaliteit en efficiënte uitvoering van deze projecten te verhogen. Door deze aanpak zijn wij een interessante partij voor onze opdrachtgevers en blijven wij tevens een aantrekkelijke werkgever of partner voor de gedreven vakmensen van Noordwest Nederland.

Bouwen op ervaring

Bouwbedrijf De Jong Ursem stond sinds de oprichting in 1973 vooral bekend als bouwer van stallen. De te realiseren stallen werden steeds groter en onder deze stallen werden er ook steeds grotere betonnen kelders gebouwd. Regelmatig liet een opdrachtgever van zo’n bouwproject tevens een woning bouwen.

Allround bouwbedrijf

Door het realiseren van diverse bedrijfspanden, villa’s, woningen en appartementencomplexen groeide De Jong Ursem vervolgens stap voor stap uit tot een allround bouwbedrijf.

Betonspecialist

De Jong Ursem wist onder het maaiveld de uiteenlopende mogelijkheden van beton te benutten. Dit bleef niet onopgemerkt door collega bouwbedrijven; zij schakelden De Jong Ursem in voor het realiseren van funderingen, vloeren en kelders.

Vandaag de dag is De Jong Ursem ook actief boven het maaiveld en wordt zij door haar opdrachtgevers naast de bouw van funderingen, vloeren en kelders bijvoorbeeld tevens ingezet om complete betoncasco’s voor omvangrijke appartementengebouwen te realiseren.

Verantwoord bouwen

Verantwoord bouwen begint bij het naleven van wet- en regelgeving. De Jong Ursem is VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland.

Uw project slim en nuchter realiseren?