Sportcomplexen vervullen een vitale functie in onze samenleving. Om die samenleving in beweging te brengen, is het van belang de diverse doelgroepen vanaf het begin te betrekken. Helder en duidelijk communiceren met deze belanghebbenden is essentieel om een sportcomplex slim en nuchter te realiseren.

Duurzaam bouwen

Door met het oog op de toekomst op een nuchtere manier te bouwen is duurzaamheid verzekerd. Duurzaam bouwen gaat naast de milieubelasting ook over levensduur. Twee zaken die je slim en nuchter moet benaderen om bouwprojecten te realiseren die niet alleen nu, maar ook op langere termijn het verschil maken.

Ervaring

De Jong Ursem werkt regelmatig samen met lokale overheden. Wij beseffen als geen ander dat duidelijk communiceren cruciaal is om zulke omvangrijke projecten vlekkeloos te voltooien. Met onze kennis en ervaring zorgen we op basis van ons efficiënte bouwproces voor een optimale bouwsnelheid.

Samenwerking

Wij zijn nieuwsgierig naar de diverse sportieve en sociale functies van het toekomstige complex. Graag werken wij met u samen om het sportcomplex te realiseren waar we met trots onze naam aan verbinden.