Vacature Voorman timmerwerk

Team- en vakwerk

Ga jij als voorman timmerwerk jouw team verder brengen?

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

Herken jij je hierin?

Je hebt als voorman aan de basis gestaan van uiteenlopende bouwprojecten. Je bent goed in het aansturen van een team en hoewel jij je vak verstaat, worden jouw ervaring en vaardigheden niet ten volle benut.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

Als vakman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg je te allen tijde voor een veilige werksituatie. Je verstaat je vak en denkt mee én vooruit om samen met je team jullie vakwerk op tijd op te leveren.

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten op het gebied van timmerwerk, vakmanschap en veiligheid en we horen graag hoe jij jezelf als voorman timmerwerk bij De Jong Ursem wilt doorontwikkelen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.