Vacature uitvoerder

Jouw teamprestatie

Wil jij je teamvaardigheden tot zijn recht laten komen als uitvoerder?

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

Herken jij je hierin?

Je hebt veel ervaring opgedaan in jouw rol als uitvoerder en hebt je ontwikkeld als teamleider. Je bent ijzersterk in plannen en organiseren en leidt het team op de bouwlocatie door nauw samen te werken en duidelijk te overleggen. Je werkt al jaren in teamverband maar je wilt groeien in jouw vakgebied om in de toekomst een groter verschil te maken.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

Jouw team realiseert de meest uitdagende bouwprojecten onder jouw begeleiding. Je ziet het halen van deadlines als een echte teamprestatie. Jouw duidelijke manier van plannen en communiceren zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je werkt nauw samen om onze diverse bouwprojecten volgens planning te uit te voeren.

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten op het gebied van teambuilding, planning en veiligheid en horen graag hoe jij jezelf als uitvoerder bij De Jong Ursem wilt doorontwikkelen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.