Vacature Stagiair(e)

Klaar voor jouw start

Bouw jij aan je eigen loopbaan?

De Jong Ursem biedt gedreven talenten de ruimte om op een slimme en nuchtere manier verder te kijken, te denken en vooral te doen.

Herken jij je hierin?

Als student of leerling volg je een interessante opleiding die je perspectieven biedt voor de toekomst. Als aanvulling op deze opleiding wil je het geleerde nu al in de praktijk brengen en toetsen of jij in jouw toekomstige vakgebied het verschil kan maken.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

We hechten veel waarde aan jouw mening als student of leerling. Met jouw frisse blik op onze manier van werken onderzoek je of we optimaal gebruikmaken van onze capaciteit en loop je mee om ervaring op te doen in slim en nuchter bouwen.

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten en horen graag hoe jij je stageplek bij De Jong Ursem wilt invullen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.