Vacature Betontimmerman

Aan de basis

Sta jij straks als betontimmerman aan de basis van onze bouwprojecten?

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

Herken jij je hierin?

Je hebt als betontimmerman aan de basis gestaan van de meest uiteenlopende bouwprojecten en je hebt ervaring opgedaan in het maken van verschillende bekistingen. Je verstaat je vak maar volgens jou wordt jouw ervaring en vakmanschap niet optimaal benut.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

Als vakman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg je te allen tijde voor een veilige werksituatie. Je verstaat je vak en denkt mee én vooruit om alles netjes en op tijd op te leveren.

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten op het gebied van betonbouw, vakmanschap en veiligheid en we horen graag hoe jij jezelf als betontimmerman bij De Jong Ursem wilt doorontwikkelen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.