Vacature Projectleider

Bouwen met visie

Zijn jouw ideeën en ons team een perfecte match?

De Jong Ursem investeert in gedreven vakmensen die het verschil willen maken door bouwprojecten op een slimme en nuchtere manier te realiseren.

Herken jij je hierin?

Samen met jouw projectteam heb je verschillende bouwprojecten voltooid. Dankzij jouw overzicht straal je rust uit en jij weet hoe je een hecht team smeedt. Je hebt jouw team laten groeien maar nu is het tijd om die capaciteiten in te zetten om zelf door te ontwikkelen.

Jouw toekomst bij De Jong Ursem

Door je duidelijke manier van plannen en communiceren zorg jij ervoor dat jouw team de uitdagende bouwprojecten vlekkeloos realiseert. Met jouw ideeën en aanpak geef je leiding aan een bouwteam dat slim en nuchter te werk gaat.

Jouw inzichten

Wij zijn benieuwd naar jouw inzichten op het gebied van organiseren, plannen en teambuilding en horen graag hoe jij jezelf als projectleider bij De Jong Ursem wilt doorontwikkelen. Laten we samen kijken hoe we jouw ideeën en onze wensen kunnen combineren om te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst.

Interesse?

Mail je CV naar Daniëlle de Gier van personeelszaken als je jouw carrière graag bij ons verder wilt ontwikkelen: d.degier@dejongursem.nl. Of vul het sollicitatieformulier in. Als je meer wilt weten over deze vacature of over De Jong Ursem kun je bellen met Jörn Gorter, directeur De Jong Ursem, 072 502 1235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.