Slim en nuchter bouwen staat niet voor niets onder ons logo. De Jong Ursem benadert sinds 1973 ieder bouwproject op deze manier. Een benadering die begint met het vaststellen van het doel van het bouwproject en de wensen van de klant.

Of je nu eigenaar, investeerder, hoofdaannemer of ontwikkelaar bent; jouw bouwproject moet duurzaam én efficiënt gerealiseerd worden. Daar heb je bouwers voor nodig die weten hoe je volgens de huidige wet- en regelgeving een gebouw neerzet. Een bedrijf dat, als het gaat om duurzaamheid, ook kijkt naar levensduur, onderhoud en service.

Slim vooruitkijken en nuchter denken

Of het nu gaat om het bouwen van een ruime woning, een appartementengebouw of een duurzaam en zuinig bedrijfsgebouw; vóór de bouw beginnen we met het nauwkeurig afstemmen van de behoeftes van de opdrachtgever en het bespreken van het uiteindelijke doel van het te bouwen object. Tijdens de bouw werken wij met een zorgvuldig opgestelde planning die ons in staat stelt de voortgang van het project te coördineren en te bewaken.

Samen het verschil maken

Dankzij deze werkwijze kunnen onze gedreven vakmensen tijdens de bouw snel reageren op externe factoren die de planning dreigen te beïnvloeden. Zo zorgen we ervoor dat het bouwproces optimaal verloopt. De Jong Ursem heeft gespecialiseerde bouwteams die weten hoe ze met hun kennis en ervaring het verschil kunnen maken.

Van start tot oplevering

Om ervoor te zorgen dat de bouw naar wens wordt opgeleverd is het belangrijk om voor, tijdens en na het bouwproces duidelijk te communiceren. Een bouwproject is voor ons pas klaar als de opdrachtgever met vertrouwen de oplevering tekent. Door deze manier van werken vertrouwen wij erop dat u bij een volgend bouwproject weer kiest voor De Jong Ursem.

Kijk waar opdrachtgevers ons voor inschakelen: